De Kop van Laak: jouw wooncarrière start hier

In de Kop van Laak komen al jouw woonwensen samen. Want dit centraal gelegen nieuwe appartementencomplex in Laakhaven biedt niet alleen modern wooncomfort; je hebt hier als starter of young professional ook alle voorzieningen in de buurt. En als je een keer wat verder weg wilt, kun je zowel met de auto als met de trein snel op pad. Natuurlijk zijn alle 2- en 3-kamerappartementen gasloos, slim ingedeeld en voorzien van een fijn balkon.

Het modern vormgegeven appartementencomplex biedt de ruimte aan 77 appartementen, en heeft  11 woonlagen. De ruime entreehal heeft een dubbele verdiepingshoogte, en biedt doorgang naar twee liften en het trappenhuis. Op de begane grond is ook een commerciële ruimte gelegen. Wat de invulling daarvan gaat worden blijft nog even een verrassing!

Geniet van modern wooncomfort

In je duurzame 2-of 3-kamerappartement (60 – 64 m2) in de Kop van Laak vind je alles wat je van een modern stadsappartement mag verwachten. En natuurlijk is het afwerkingsniveau hoog. Dit zie je terug in het hele appartement. In de lichte woonkamer met volledig ingerichte, moderne open keuken bijvoorbeeld. Met mooie witte kasten, een zwart composiet werkblad en inbouwapparatuur is de keuken helemaal klaar voor gebruik. De dag goed beginnen kan in de luxe badkamer met fijne douche en wasbak. Elk appartement een eigen inpandige berging, met plek voor een wasmachine en droger. Je fiets kun je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenberging. En heb je een auto? Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd, de plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal in je appartement vloerverwarming. Energiezuinig én comfortabel.

Genieten doe je niet alleen binnen. Ook op je royale balkon kun je heerlijk ontspannen. Ieder appartement heeft een eigen balkon over de volle breedte van het appartement, gelegen op het zuidoosten. Perfect plekje voor een ontspannen brunch dus!

Maak jouw appartement compleet met de vloerenservice!

Zo’n mooi appartement vraagt natuurlijk om een kwalitatieve vloer en gordijnen. Daarom kun je voor het laten leggen van je vloer gebruik maken van een speciaal aanbod voor de huurders van Kop van Laak van onze leverancier Wijnand Koornstra. Kies jouw favoriete pvc- of laminaatvloer en gordijnen tegen een scherpe aanbiedingsprijs! Je hebt er geen omkijken naar, behalve natuurlijk een persoonlijke keuze maken voor een vloer en raambekleding! Ben jij benieuwd naar de vloerenservice? Bekijk dan de flyer en de brochure!

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in de Kop van Laak kies je voor duurzaam gasloos wonen. En natuurlijk kies je voor hoog wooncomfort, want die twee komen in deze moderne woonomgeving perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien. Dat is huren in de Kop van Laak.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning in de Kop van Laak heeft veel voordelen. Je betaalt geen transactiekosten als je de woning betrekt en je hebt geen uitgaven aan (groot) onderhoud. Ook hoef je als huurder niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. Wil je flexibiliteit? In de Kop van Laak heb je in principe een huurovereenkomst van minimaal één jaar. Daarna is de opzegtermijn slechts één maand. Wel zo’n prettig idee.

Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel nieuwe mogelijkheden. En hoe je je geld ook besteedt, in je huurappartement geniet je van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in de Kop van Laak, een eigentijds gasloos wooncomplex in Laakhaven-West, vlak bij het centrum van Den Haag.