Binnenkijken in Kop van Laak - een impressie

Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de appartementen van Kop van Laak er uit komen te zien! In verband met richtlijnen op de bouw en de huidige maatregelen omtrent corona is het niet mogelijk om zomaar even langs te komen. Daarom vind je op deze pagina’s alvast een aantal impressie beelden. Deze impressies geven je alvast een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat jij de aankleding en inrichting op je hebt genomen. Klik links of rechts in de foto om op je eigen tempo door de beelden te bladeren.

Hoe de woning precies wordt opgeleverd vind je terug in de veelgestelde vragen. De woning is in ieder geval voorzien van een complete keuken en badkamer. Je mag zelf behang of een ander kleurtje op de wanden aanbrengen. Maar houd er wel rekening mee dat als je de woning verlaat, je deze weer in oorspronkelijke staat moet terugbrengen. De woning wordt zonder vloer opgeleverd. Houd er bij de keuze van je vloer rekening mee dat deze geschikt moet zijn voor vloerverwarming.

Online bezichtigen

Ben jij benieuwd hoe de appartementen van de Kop van Laak er in het echt uitzien? Met de 3D tour kan je de appartementen alvast online bezichtigen. Wandel virtueel door jouw woning en gebruik te meetmodus als hulptool bij het inrichten van jouw woning

3 kamerappartement, type A1 / A2 / C1 / C2
3D beeld

2 kamerappartement, type B
3D beeld

Plattegronden downloaden

Wil je graag alle plattegronden van Kop van Laak bekijken? Met de onderstaande button download je ze zodat je ze op je eigen tempo kunt bekijken. Op de plattegronden vind je de formaten en de indeling van het appartement terug, waaronder de indeling van de keuken en de badkamer.

Download de plattegronden

Naar buiten!

Ook van buitenaf gezien is De Kop van Laak mooi om te zien. De impressies hieronder geven je een goed beeld van hoe het gebouw er uit komt te zien. Klik links of rechts in de afbeelding om op je eigen tempo te bladeren.